8.15–8.30 Koulutuspäivän avaus, Anu Mähönen, Skooppi ry:n pj
8.30–9.30 ARFID - syömisen välttämis- ja rajoittamishäiriö, Anna Keski-Rahkonen, mielenterveyden professori, Helsingin yliopisto
9.30–9.45 Tauko
9.45–10.30 Nostot uusista ravitsemussuosituksista koulu- ja opiskeluterveydenhuollolle; miten visualisoida/konkretisoida perheille? Taru Lindholm, Yliopisto-opettaja ja väitöskirjatutkija, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, Itä-Suomen yliopisto
10.30–11.30 Mielen ruokaa - ravitsemuksen vaikutus koululaisten ja opiskelijoiden mielenterveyteen, Anu Ruusunen, ravitsemusterapeutti, KYS
11.30–12.30 Lounas ja verkostoitumista (etänä)
12.30–13.30 Pikkukoululaisten syömispulmat, Annukka Moilanen, toimintaterapeutti
13.30–14.30 Kun lapsen tai nuoren paino nousee - mitä huomioida ohjauksessa? Terhi Koivumäki, th, väitöskirjatutkija, Tampereen yliopisto
14.30–14.45 Tauko
14.45–15.30 Miten lasten ja nuorten hyvää ravitsemusta edistetään kouluympäristössä - onnistumisia kouluruokailussa, oppitunneilla ja koulun muussa toiminnassa, Silja Varjonen, ETM (ravitsemustiede), toiminnanjohtaja, Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry