Apurahoja 39-40/2024

Nuoren tutkijan matka-apuraha kilpailu

25.10.2024, Vantaa, Tempurin tiloissa Tikkurilassa, kauppakeskus Tikkurissa, 2 krs.

Paikka
Tempurin tiloissa Tikkurilassa, kauppakeskus Tikkurissa, 2 krs.
Asematie 4–10, Vantaa
Järjestäjä
Suomalainen Selkätutkimusseura ry
Kohderyhmä
Selkätutkijat ja selkätutkimuksesta kiinnostuneet
Osanottajia
20
Lisätietoja
s-posti: jaro.karppinen@oulu.fi
Haku päättyy
20.10.2024 mennessä.
s-posti: jaro.karppinen@oulu.fi
Ohjelma

Suomalainen Selkätutkimusseura Ry järjestää nuorille tutkijoille matka-apurahakilpailun. Kilpailua tukee Tempur Tempur-stipendin muodossa. Kilpailu pidetään perjantaina 25.10.2024 klo 18.00 Tempurin tiloissa Tikkurilassa, kauppakeskus Tikkurissa, 2. krs, Asematie 4–10, 01300 Vantaa.

Kilpailuun voivat osallistua Suomen kansalaiset tai Suomessa tutkimustyötään tekevät muiden maiden kansalaiset. Matka-apurahan anojan tulee olla työn esittäjä sekä kilpailutilaisuudessa että siinä kokouksessa, johon osallistumiseen apuraha käytetään. Kilpailu on ensisijaisesti tarkoitettu väitöskirjatyön tekijöille, mutta myös jo väitelleet henkilöt voivat osallistua kilpailuun edellyttäen, että väitöskirjan valmistumisesta ei ole kulunut yli kahta (2) vuotta abstraktin viimeiseen jättöpäivään mennessä. Kilpailutyön tulee olla selkää tai niskaa koskeva alkuperäistyö, jota ei ole aikaisemmin julkaistu alan kansainvälisessä lehdessä.

 

Kilpailun tuomaristo tutustuu tutkimuksiin etukäteen ja tekee lopullisen ratkaisunsa kilpailutilaisuudessa, jolloin huomiota kiinnitetään myös suullisen esityksen tasoon. Paras tutkimus palkitaan 1 000 e henkilökohtaisella matka-apurahalla, joka on tarkoitettu ulkomaiseen alan tieteelliseen kokoukseen osallistumista varten. Palkittu tutkija on velvollinen tekemään matkaraportin suorittamastaan kongressimatkasta seuralle.

 

Kilpailuhakemukseen tulee liittää englanninkielinen abstrakti kilpailuun osallistuvasta työstä sekä hakijan lyhyt CV. Hakemuksesta tulee käydä ilmi, mihin kansainväliseen kokoukseen abstrakti on tarkoitus lähettää arvioitavaksi. Abstrakti tulee strukturoida asianomaisen kokouksen vaatimusten mukaisesti, kuitenkin niin, että ainakin työn tausta ja tarkoitus, menetelmät, tulokset ja niistä tehdyt johtopäätökset ovat selkeästi arvioitavissa abstraktin perusteella.

 

Kilpailuhakemukset pyydetään lähettämään seuran sihteerille sähköpostitse 20.10.2024 klo 24 mennessä osoitteeseen jaro.karppinen@oulu.fi. Tilaisuuteen tulevien pyydetään varmistamaan tulonsa 20.10. mennessä allekirjoittaneelle, jotta ruoan määrä osataan mitoittaa oikein. Tempur tilaa kilpailuun maukkaat ruoat Tikkurilan nepalilaisesta ravintolasta. Ruokailu ennen esityksiä alkaen klo 17.30.

 

Seuran sihteeri puhuu ennen kilpailuesityksiä aiheesta "Mitä uutta alaselkäkivusta". Lisäksi kuulemme tuoreita uutisia Tempurilta. Lisätietoja kilpailusta saa seuran sihteeriltä: Jaro Karppinen, puh. 041-446 2859 tai ym. sähköpostiosoitteesta.

 

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030